Hallonvägen 92

Kungsängen

Varmt välkommen till denna härliga nyrenoverade lägenhet på Hallonvägen belägen i ett lugnt område med grönskade natur. Bostaden har genomgående smakfulla materialval på ytterst välplanerade 67 kvm. Bostaden har fönster från två väderstreck för maximalt ljusinsläpp och en härlig stor inglasad balkong. Modern 2:a med ett stort och rymligt vardagsrum, nytt kök och fräscht badrum samt ett gemytligt sovrum. Bra bostadsrättsförening, närhet till livsmedelsbutiker och goda kommunikationer med bil, buss och pendeltåg.

Varmt välkomna på visning!


tibble

Allmän information
Accepterat pris: 1.900.000 kr
Boarea: 67 kvm
Månadsavgift: 3.510 kr
Rum: 2
Våning: 3/3
Lägenhetsnummer: 662
Andelstal (%): 0,10514
Tillträde: Enligt överenskommelse

Öppen visning
Söndag 29/4 Klockan 14:00 – 14:30

Privat visning
Kontakta fastighetsmäklaren för en privat visning Ring på 0736 – 79 76 77

tibble

Ekonomi
Månadsavgift: 3.510 kr/månad

inkl. värme, VA

Driftskostnader:
El: ca: 140 kr/mån.
Hemförsäkring: ca. 138 kr/mån.

Uppgifterna om driftkostnaderna är angivna månadsvis från säljaren och kan skilja sig åt beroende på leverantör, levnadsvanor och antal personer i hushållet. Beräknat efter 1 personer i hushållet.

Ekonomiskinformation:
Bostaden är pantsatt.

Överlåtelseavgift om 1137,5 kr tas ut.
Pantsättningsavgift om 455 kr tas ut.

planlösning

Rumsbeskrivning

– Välkomnande hall med ingång till badrum, kök och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med generös takhöjd. Säkerhetsdörr, gråmålade väggar och vackert vit borstat ekparkett.

– Ett utmärkt och modernt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Nyrenoverat kök med svarta luckor, lådor och skåp samt bra arbetsytor med kompositsten bänkskiva i marmormönster. Högskåp med ugn och mikrovågsugn. Skafferi, kyl, frys samt diskmaskin. Induktionshäll och kolfilterfläkt. En trendig blommig tapet vid matplatsen, mosaikkakel i glas och marmor från diskbänken och ett vackert vit borstat ekparkett.

– Stort vardagsrum med stora härliga fönster för maximalt ljusinsläpp och med genomgående vit borstat ekparkett. Plats för en stor soffgrupp och ytterligare möblemang. Tapetserade väggar med en snygg och modern fondvägg i skimrande natursten samt inbyggda spotlights i taket. Utgång till en stor inglasad balkong med spotlights i trallen och ställningsbar markis.

– Gemytligt sovrum med plats för dubbelsäng, härligt ljusinsläpp ifrån ett fönster som vetter mot grönområde. Mörk laminatgolv som går upp som en fondvägg och vit/grå mönstrad tapet på resterande väggar i rummet samt i den platsbyggda garderoben.

– Stilrent badrum med handfat och kommod, dusch med glasväggar, handdukstork och WC. Ljusgrå kakel och mörkgrått klinkers med golvvärme. Förberett för tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen

Brf Tibble (HSB) bildades och byggdes 1968. Föreningen omfattar 825 bostadsrätter fördelat på 50 bostadshus. Det finns 10 tvättstugor i området samt flera fritidslokaler. Föreningen är en äkta förening.

HSB bostadsrättsförening, medlemskap i HSB krävs (800 kronor, 500 kronor för andel i medlemskap, 300 kronor per år).

Energiprestanda: 181 kWh/kvm och år.
Energideklaration: Utfördes 2009-02-16
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Försäkring: Fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa

Större renoveringar och underhåll:
2011-2013 Relining stamledningar avlopp i dagvattenledningar
2015 Byte av elmätare
2016 Taksäkerheten har förbättras
För mer väsentliga händelser läs i Årsredovisningen från 2017

TV/internet via ComHem/Bredbandsbolaget.
Bostadsrätten har ett förråd i anslutning till lägenheten.
Föreningen har 290 stycken garageplatser och 580 stycken parkeringsplatser.

Området

Fantastiskt läge i Tibble och synnerligen lugnt kvarter med absolut närhet till natur och rekreationsstråk. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till butiker. För den fritidsintresserdade finns en nybyggd idrottsplats med fotbollsplaner, löparbana och isrink under vinterhalvåret. På sommaren finns flera utomhusbad och ni kan promenera till Lillsjöbadet. Vid badplatsen finns servering, motionsspår, grillplats och minigolfbana. Dessutom finn en båthamn, elljusspår, möjlighet att spela tennis, ridhus och mycket annat.

Med buss tar ni er till Kungsängen centrum och pendeltågstation. Från Kungsängens station till Stockholm Central tar åkturen ca 30 min. Pendeltågen går med jämna mellanrum och bussar istället för pendeln på nattetid. Strategiskt belägen med närhet till E18.

Närhet till detaljhandel och en ny handelsplats i Norrboda med ett nytt Coop Forum och flera andra butiker. I centrum finns livsmedelsbutiker, restauranger, banker och systembolag. Närhet till både skolor och förskolor i området.

För mer information om kommunen vänligen besök www.upplands-bro.se