SÅLD – Marieviksgatan

SÅLD – Liljeholmen

Välkommen till en förstklassig lägenhet belägen på Liljeholmskajen. Med 43 kvm terrass i två väderstreck, högst upp i huset med utsikt över Liljeholmskajen är detta en unik chans att förvärva ert drömboende. Hörnlägenheten om sina ljusa och välplanerade 89 kvm ståtar med fönster åt tre håll för maximalt ljusinsläpp. Med både morgonsol och kvällssol strålandes på terrassen finns det möjlighet för många trevliga grillkvällar och sköna helgmorgnar. Varmt välkomna på visning!


liljeholmen

Allmän information
Utgångspris/bud: SÅLD
Boarea: 89 kvm
Månadsavgift: 4.151 kr
Rum: 3
Våning: 7/7
Lägenhetsnummer: 51703
Andelstal: 0,00817
Tillträde: Enligt överenskommelse

Visning – Söndag
2/4: Inställd
Lägenheten är såld.

Visning – Måndag
3/4: Inställd
Lägenheten är såld.

liljeholmen

Ekonomi
Månadsavgift: 4.151 kr/månad
(ingår värme, kallvatten samt bredband & TV. Telia Trippel Play, basutbud tv-kanaler & 250/100 Mbit.)

(Avgift 3931 kr + Obligatoriska tillägg 220 kr = 4151 kr)

Driftskostnader:
Varmvatten: ca. 100 kronor/mån.
El: ca. 300 kr/mån.

Separat avläsning per månad

Hemförsäkring: ca. 300 kr/mån.

Uppgifterna om driftkostnaderna är angivna månadsvis från säljaren och kan skilja sig åt beroende på leverantör, levnadsvanor och antal personer i hushållet. Beräknat efter 2 personer i hushållet.

Ekonomiskinformation:
Inga planerade avgiftshöjningar (Kontrollerat 2017-03-17)
Bostaden är ej pantsatt.
Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut, betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 448 kr tas ut, betalas av köparen.

planlösning

Rumsbeskrivning

– Vacker och välkomnande hall med ekparkett, vitmålade väggar och säkerhetsdörr.

– Underbart stort vardagsrum med tre stora härliga fönster för maximalt ljusinsläpp och med genomgående ekparkett. Två utgångar till den stora terrassen och öppen planlösning. Plats för stor soffgrupp och ytterligare möblemang.

– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Vita luckor, lådor och skåp samt bra arbetsbänk från Vedum. Högskåp med varmluftsugn och mikrovågsugn. Skafferi, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Induktionshäll och fläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens.

– Stor terrass med 43 kvm i två väderstreck med plats för en mycket generös soffgrupp, bord och stolar. Gasolgrill är tillåten att användas på terrassen av bostadsrättsföreningen.

– Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler. Ekparkett och mörkblå-grå nyans.

– Sovrum 2 med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler. Ekparkett och ljusblå nyans på en fondvägg.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med kommod, handdukstork samt klinker med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare. Mörkgrått klinker och vitt kakel.

– Generös klädkammare med Elfa garderobssystem.


Bostadsrättsföreningen

Brf Sjövikskajen (org. 769623-5428) bildades 2011 och är belägen på fastigheten Marievik 33 i Stockholm. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 7 våningar med 131 lägenheter. Fastighetens byggnad är uppförd 2012 Av JM AB. Brf Sjövikskajen ingår i flera gemensamhetsanläggningar för bl a. garage, gård och gator. Ekonomiskförvaltare är SBC. Fullvärdesförsäkring finns via brandkontoret. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för alla lägenheter. Juridisk person accepteras ej som medlem. Energideklaration utförd: 2015-06-30. Energiprestanda 62kWh/m2 och år. OVK: utförd. Bostadens yta är registrerad som 89 m2 hos bostadsrättsföreningen.

Parkering

I källarvåningarna finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar, Brf Sjövikstorget, Brf Sjöviksbryggan, Brf Sjövikshamnen, Brf Sjövikskajen och AMF fastigheter. Brf Sjövikskajen förfogar över 28 fasta platser och 77 rörliga platser i garaget. Hanteringen av kön till parkeringsplatser och utskick av avier för p-plats sköts av: QPark 0771-96 90 00. Garaget nås med hissen som går direkt upp till våningsplanet.


liljeholmen

Dokument

Övriga utrymmen

Eget källarförråd.
Gemensamt cykelförråd.

Området

Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, gym, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner ni ett nytt shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar. Härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför er. Varför inte skaffa en båtplats hos de närliggande båtklubbarna.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska och bada samt på vintern åka skridskor. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren.