Skeppargatan 28

Unite Gallery Error:

Gallery with alias: gallery10 not found

Östermalm

Varmt välkommen till denna härliga lägenhet på Skeppargatan belägen på ett optimalt läge med både citypuls och grönskade natur inom bekvämt gångavstånd. Fin lägenhet med ljusa och välplanerade 42 kvm ståtar med 3 stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Med utgång till föreningens innergård med härligt solläge och här finns det möjlighet för många trevliga grillkvällar. Välplanerad 2:a med fint vardagsrum med stor sällskapsyta och köksdel och fräscht badrum samt ett gemytligt sovrum. På ett ypperligt läge med absolut närhet till Strandvägen och Östermalmstorg. Kort promenadavstånd till Stureplan och Östermalms många restauranger, butiker och uteställen. Bra kommunikationer med tunnelbana och buss.

Varmt välkomna på visning!


östermalm

Allmän information
Accepterat pris: 4.595.000 kr
Boarea: 42 kvm
Månadsavgift: 2.383 kr
Rum: 2
Våning: EP/6
Lägenhetsnummer: 1001-005
Andelstal (%): 4.38344
Tillträde: Enligt överenskommelse

Privat visning
Vill ni boka en privat visning? Vänligen kontakta Patrik Hiltunen, 0736-797677

Öppen visning
Söndag 3/12 Klockan 14:00- 14:30

östermalm

Ekonomi
Månadsavgift: 2.383 kr/månad

inkl. värme, VA och kabel-TV (grundutbud)

Driftskostnader:
El: ca. 200 kr/mån.
Hemförsäkring: ca. 200 kr/mån.

Uppgifterna om driftkostnaderna är angivna månadsvis från säljaren och kan skilja sig åt beroende på leverantör, levnadsvanor och antal personer i hushållet. Beräknat efter 1 personer i hushållet.

Ekonomiskinformation:
Bostaden är pantsatt.

Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut.
Pantsättningsavgift om 448 kr tas ut.

planlösning

Rumsbeskrivning

– Välkomnande hall med ljusinsläpp ifrån vardagsrummet och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare med generös takhöjd. Säkerhetsdörr, ljusa väggar, vackert golv med både grå klinker och ekparkett. Stilfulla pardörrar mot inre hall.

– Vardagsrum i öppen planlösning mot kök, härligt ljusinsläpp ifrån innergården och plats för soffgrupp samt matplats. Vitmålade väggar och genomgående ekparkett. Utgång till föreningens härliga innergård. Stilfullt kök i tilltalande färgval. Utrustat med gasspis, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl med frysfack.

– Stilrent badrum med handfat och kommod, dusch med glasväggar, handdukstork och WC. Ljust kakel och en fondvägg med brunt mönstrat kakel samt ljusa klinkers. Golvvärme i badrummet.

– Gemytligt sovrum med plats för större säng, härligt ljusinsläpp ifrån ett fönster som vetter mot innergården. Ekparkett och vitmålade väggar.

Bostadsrättsföreningen

Brf Valfisken 8 bildades 1997 och förvärvade fastigheten på Skeppargatan 28 under 1998. Föreningen omfattar 25 bostadsrätter och 2 hyreslägenheter samt 2 lokaler. Föreningen är en äkta förening.

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1940
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar och underhåll:
1999 Hissrenovering
2000 Putsning av fasad, ommålning av fönster, balkongdörrar och räcken
2006 Putsning av gårdsfasad
2007 Nya aluminiumkramar till ytter fönster och balkongdörrar
2008 Gårdsbjälklag och tak till källarlokalen samt innergård
2010 Ventilationssystem i källarlokal
2014 Byte av stammar

Bostadsrätten är registrerad som 1 rum och kök och 42 kvm i lägenhetsregistret. Medlemmarna disponerar en trevlig innergård med uteplats och grill. Föreningen har cykelförråd och tvättstuga. Bredband via fiber (Telia).

Området

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter med absolut närhet till Östermalmstorg och Strandvägen. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Östermalmstorg finns all tänkbar och eftersökt service såsom livsmedelsbutiker och bra kommunikationer med T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Karlaplan, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv. Närhet till både skolor och förskolor i området.